Even voorstellen

Visie
Homeopathie is een prachtige manier om beter te worden, mild, snel en blijvend. Ik gun iedereen te leven als de beste versie van zichzelf. Gezonde mensen houden de wereld gezond.

missie
Mensen in balans brengen met behulp van homeopathie. Bijdragen aan het proces van worden wie je werkelijk bent.

Ik geloof dat homeopathie iedereen kan helpen gezonder te worden omdat homeopathie balans brengt en we met de behandeling op zoek gaan naar verstorende factoren en zo de oorzaak proberen weg te nemen.

Na een 6 jarige opleiding tot klassiek homeopaat aan de School voor Homeopathie in Amersfoort ben ik mijn praktijk in Bergambacht gestart. Na ongeveer 10 jaar te zijn weggeweest uit Bergambacht ben ik met mijn gezin teruggekomen niet ver van de plek waar ik ben opgegroeid. Inmiddels bestaat de praktijk al meer dan 8 jaar en ik hoop het mooie vak van homeopaat nog heel lang te mogen uitvoeren.

Ik werk  op de klassieke manier zoals Dr. Hahnemann (1755-1843) die heeft ontwikkeld en pas daarbij ook de Homeopatic Detox Therapy (HDT) toe. De HDT methode is in deze tijd van grote waarde omdat met die methode het lichaam weer in balans gebracht kan worden en de gevolgen van gebruik van bijvoorbeeld reguliere medicijnen, anticonceptiepil of vaccinaties weer geharmoniseerd kunnen worden.

Kikvorsperspectief

Contact