HPV VACCIN EN DE GEVOLGEN…

HPV VACCIN EN DE GEVOLGEN… hpv FOTO
Het ene na het andere bericht over het HPV vaccin (Humaan Papillomavirus, verantwoordelijk voor baarmoederhalskanker) en de schadelijke gevolgen verschijnt in de media. Gelukkig worden steeds meer ouders en hun dochters geïnformeerd en bewust gemaakt van de gevaren van het HPV vaccin.
Wat een schandaal! Ouders behoed uw dochters en stop het gezondheidsexperiment van de farmaceutische industrie.
Bij een steeds groter aantal gevallen wordt de link gelegd tussen het HPV vaccin en ontstane klachten na de vaccinatie.
Naast de bekende klacht van langdurige vermoeidheid en van (bijna) flauwvallen gecombineerd met duizeligheid zijn er tal van andere klachten;
Nooit meer de oude zijn na het HPV vaccin. Uw tienerdochter die midden in het leven stond is opeens uitgeput en kan niet eens meer op de fiets naar school.
Botpijnen waardoor zelfs uw dochter niet meer kan lopen van de pijn
Hoofdpijn
Angsten en een veranderd sociaal gedrag.
Menstruatiepijn, overvloedige en onregelmatige menstruatie
Geen eetlust, maagzuur
Diarree en darmklachten
Sommigen krijgen klachten direct na het vaccin, maar bij sommigen is dit pas maanden later helaas, want dan is een relatie moeilijker te leggen.
Ik vraag in mijn consulten dan altijd heel nauwkeurig de gebeurtenissen in de tijd na en probeer er achter te komen wat de oorzaak of oorzaken zijn van de klachten.
Gelukkig wordt er steeds meer bekend over de nadelige gevolgen van het HPV vaccin en kunnen ouders en hun dochters zich bedenken, maar wat nu als de schade al gemaakt is en u een dochter heeft die klachten na het vaccin heeft?
Als homeopaat kan ik de nadelige effecten van het HPV vaccin ontstoren met een homeopathisch middel. Meisjes knappen dan weer op en worden weer zichzelf.
Heeft u een dochter met vaccinatie schade en herkent u sommige klachten? Ik wil u en uw dochter graag helpen met homeopathie.
Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Dit bericht is geplaatst in HORMONEN. Bookmark de permalink.